Wednesday, August 19, 2009

Finally : Offline Games




~rehab..i wan rehab !!~

sesuatu yg amat perit
tetapi aku rase very crucial
dalam hidup aku

............................................................................

petang Jumaat yg lalu
aku kol sorang mmbr aku
mmbr aku yg punyai minat yg same
MAEN ONLINE GAMES

"Hasbi,aku nak brenti maen online game.Travian tu ko amek la.Rapplez same Pandora Saga semua aku xmaen da....."

"laa..sal Man?"

"aku kengkang la jawab test Machine td......"

haah..
before aku amek test ari Jumaat lepas
aku da niat dalam ati
kang ni test Machine xpat jawab
aku nak brenti la maen game online
actually bukan xpat jawab
soklan senang
tp aku rase sebab aku bnyk mengadap PC dari buku
tu yg aku terlepas tngk bnde2 yg senang tu
bnde2 yg sepatutnye aku teliti

and lepas abes test but b4 aku balek kg
i have decided to retired
and thanks God aku diberi kekuatan
nak lupekan jadah ni yg buat aku ketagih
semenjak sekian lame

many of my frens terkejut cipan
kekekeke
tapi apekan daye
umo da 22 tahun
komitmen pun makin kencang
dari sehari ke sahari
aku pun da xlarat nak ngadap PC 24/7
kalo nak diikutkan
aku bole online 15-18 hours per day
hanye dengan bermain online games
honestly passion tu maseh ade
tp aku nak convert passion tu pade bnde laen
mungkin kepada hal kerohanian
;D

omgomg
doakan aku berjaya!!

Monday, August 17, 2009

Just Find It When Updating My Comp



video

Sem 1 Electric Principle Class With Hj. Noh



Wednesday, August 12, 2009

PAnggung WAyang GAMbar

alamak!!
aku da tekene virus ni semula
bukan virus H1n1
virus ni merebak jika aku cuti sem sahaja.
tapi lately mengganas walhal maseh tersengguk2 blaja
tak ketentuan
name dye virus wayang

bukan ape
da 2 minggu
da 6 wayang tangok
adeh...
kopak duet neh
english film + malay film
and ni pun br jek balek dr tngk Setem
arahan Khabir Bahtia

aku mmng suke tngk cite arahan dye
sinemati yg cantek
imej yg vivid
ade objek dan subjek dalam darjah skop kamera
walaopun ade sedikit yg xkena dalam pertuturan layar
previously aku suke gilak ngn film Cinta & Sepi
honestly very touching lo..
and bnyk unsur2 keinsanan.
yg cube disubjektifkan dalam olahannya di film

hurm
tapi yg ni film br ---> Setem
humour la plak,
but its ok
n1 oso
tapi ade skit yg xkene ngn gengsta
agak xgengsta dalam pandangan aku
agak hormoni gangstanya
kekekeke
nnti korang tngk korang tau la

seawal yg aku ingt
dulu-dulu
aku mmng xsuke tngk wayang cite melayu
tp.....
ingt lagi mase raye 3-4 tahun lepas
semuanya berubah

"weh.jom tngk cite I Know What U Did Last Raya.."

"lol..membazir la..tngk cite Jackie Chan la.cite sekual Police Story"

"laa..jom la..aku blanje"

haa..tu la 1st time ntgk cite melayu kat wayang
naseb mmbr blanje
kalo x aram nak tngk
mentang2 loaded
br pas raye
hahaha

and after dat

WOW

not bad la cite melayu
ok ape kalo nak mmbazir duet skit nak gy tngk
and thanks guys
kerana membuka mate aku
sejuling-julingnye
;)

Saturday, August 8, 2009

o0o


ade beberape perkara yg xbetul
berlaku minggu neh

  1. isnin - asemen machine br nak wat padahal 10mnt lagi nak antar.pro~
  2. rabu - demam !!! omgomg H1N1 maybe
  3. fri - xjady gy mlake.walao..da plan 1bln lepas neh ;(

and finally today ari ahad.
dan dat means
satu lagi minggu yg hectic / kacau bilau da berlalu.
conclusinya untuk minggu lepas

  1. isnin - hekeleh..sempat kot siap.tnggl discusion jek kot.keke
  2. rabu - pergh.ari jumaat br gy check sepital n thank God xde pepe ;)
  3. fri - oooo....bole study..next monday test..lol